Benyt animationsvideo i forbindelse med markedsføring

Benyt animationsvideo i forbindelse med markedsføring

Det er ekstremt vigtigt, at formidle markedsføring til potentielle kunder på en måde, der gør informationerne let ’spiselige’. Alle mennesker har hver deres forskellige måder at optage info på, hvilket gør det meget svært at kunne ramme alle. Det er faktisk ikke muligt. Dog viser adskillige psykologiske analyser, at ufatteligt mange mennesker er meget visuelt anlagt, når det kommer til at skulle huske på diverse ting og sager. Det kan for eksempel hjælpe mange studerende, at se et billede af noget, tegne en graf, eller overvære en video af et særligt emne, frem for blot at læse sig frem til forskellige resultater. På denne måde aktiveres et andet sted i hjernen, som lagrer billeder på nethinden, hvilket er et fantastisk middel når det kommer til markedsføring.

Formidle komplicerede produkter

Er du ansat i en virksomhed, som har udfordringer med at få formidlet et særligt emne til dine kunder, er en animationsvideo et helt igennem fantastisk redskab. Disse videoer har en super god effekt på seeren, eftersom de er helt simple billeder, der er lette at forholde sig til. Det kan blandt andet være en meget stor fordel, hvis man har et kompliceret produkt, som bør forklares over en kortere periode. Dette kan blandt andet gøres gennem forskellige former for storytelling.

Skab interesse ved seeren

Storytelling i animationsvideoer fungerer super godt, eftersom det skaber noget spænding og interessant materiale for seeren. Alle kender følelsen af at se reklamer, og håbe på at de snart forsvinder, så man kan komme tilbage til sin film eller serie. Gennem animationsvideoer, og særligt i form af storytelling ved dette, vil det have den modsatte effekt på seeren, som rent faktisk i de fleste tilfælde ved blive interesseret i, hvad der sker senere i videoen.

 

Minimalisme fungerer

Selvom materialet er meget minimalistisk, er det utroligt, hvad man kan gøre med animerede personer og nogle detaljer i baggrunden. Det er netop det minimalistiske, der er særligt godt ved videoerne, eftersom seeren derved ikke skal tage stilling til forfærdeligt mange ting, når vedkommende ser videoen. Derved kan man fokusere på det, der er vigtigt – og altså vil ens budskab blive formidlet i væsentligt højere grad, end hvis en seer blot læste sig frem til informationen.

 

Benyt både internt og eksternt

Man kan benytte animationsvideoer til alverdens forskellige formål. Om end en virksomhed skal brug en video internt eller eksternt, ender kunden altid med et helt fantastisk resultat. Internt kan man eksempelvis oplyse medarbejdere om et nyt system, en måde at forbedre arbejdsdagen på, eller noget helt tredje. Eksternt kan animationsvideoerne ligeledes bruges til alverdens formål. Heriblandt blot som en reklamefilm, som selvfølgelig oplyser om produktet. Dog kunne det også være en video, som udelukkende har til formål, at udbrede kendskab til virksomheden – og igen, måske noget helt tredje.

 

En ting er i hvert fald helt sikkert. Animationsvideoer fungerer helt fantastisk for mennesker til at optage information og er særligt godt, hvis du ønsker at øge salget fra din virksomhed, eller formidle noget helt særligt til en bestemt gruppe mennesker!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *