Charmerende frisør i Nykøbing F.

Ferieøren Falster

Falster er Danmarks 6. største ø, og ligger i den sydøstlige del af landet. Øen har lidt over 42.000 indbyggere, og er et populært feriested for mange danskere. Øens største by hedder Nykøbing Falster. Det er en gammel købstad med lige knap 17.000 indbyggere. I dag er byen uddannelses-, handels- og industrimæssigt centrum for Lolland-Falster. Der er mange attraktioner, der tiltrækker turister hvert år. Den største er nok oplevelses- og forsøgscentret Middelaldercentret, som beskæftiger sig med dansk middelalder. Derudover kan man opleve mange andre former for kultur og natur. Der er både teatre og festuger, som alle er lettilgængelige, da der er tog- og busforbindelser til København, andre omkringliggende byer samt Tyskland. Nykøbing F. Revyen er en af de begivenheder, der trækker mange mennesker til byen hvert år. I 2014 var det Danmarks tredje mest sete revy.

 

Frisør i Nykøbing Falster

Der er mange fordomme om byerne på de danske øer, da flere er af den overbevisning, at det er udkantsdanmark, og at der derfor ikke er noget forretningsliv eller nogen attraktioner. Dette er dog ikke tilfældet med Nykøbing Falster. På trods af at byen kun har omtrent 17.000 indbyggere, så er der et forholdsvis stort udvalg af forskellige butikker. Skal man eksempelvis klippes, så kan dette gøres ved en af de 25 frisører, der er i Nykøbing Falster. Det er altså ikke et problem at finde en frisør i Nykøbing F. Ligesom i så mange andre industrier, så er de fleste frisører også forskellige. Det er meget individuelt, hvad man foretrækker ved en frisør. Nogle sætter stor pris på, at de kan tale med frisøren og at det er hyggeligt at være i salonen, mens andre er mere optagede af, om frisøren følger med på de nyeste trends, og hvad det koster at blive klippet der. Derfor er det heldigt, at der på Nykøbing Falster er flere forskellige frisører at vælge imellem. Er man blot på ferie på øen, og har brug for en klipning, så kan man med fordel søge lidt rundt på internettet, inden man bestiller en tid. Ved blot at søge frisør nykøbing f, kan man finde frem til en masse forskellige tilbud, og undersøge anmeldelser for hver enkel frisør.

 

Brødrene Rolink

Ønsker man at blive klippet hos en professionel salon med et retro look, bør man undersøge frisørsalonen Brødrene Rölink. Den ligger i hjertet af Nykøbing Falster og er drevet af brødrene Rolink. Salonen har eksisteret i mere end tre år, og inden da har de to brødre arbejdet i både Odense og København hos bl.a. den anerkendte frisør Gun-Britt. Salonen har været med til at udvikle de to brødre som frisører og barberer, men også som iværksættere og forretningsdrivende i lokalområdet. Derfor støtter man også lokalområdet, hvis man vælger at blive klippet hos Brødrene Rölink. Salonen kan tilbyde:

  • Retro indretning og hyggelige omgivelser
  • Unik atmosfære
  • Professionel betjening
  • Klassiske looks
  • God service
  • Billige klipninger

Her er man sikret en god helhedsoplevelse. Hvis man er på udkig efter et nyt friskt look, og befinder man sig i Nykøbing Falster, så bør man tage et smut forbi Brødrene Rölink.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *