Prøv forskellige velsmagende vine med et vinabonnement

Symbol på hygge og samvær

Undersøgelser viser, at danskerne i gennemsnit drikker 55 flasker vin om året. Det svarer til en flaske vin om ugen, hvilket nogenlunde svarer til et glas vin om dagen. Man kan derfor roligt sige, at der er tradition for at drikke vin i Danmark, selvom der egentlig ikke er tradition for at producere store mængder vin. Mange mennesker nyder et glas rødvin til maden, og flere mener også, at det skulle være sundt at drikke et glas rødvin hver dag. Der er lavet mange studier om, hvorvidt det egentlig er godt for kroppen, men folk er fortsat uenige. For mange mennesker er vin forbundet med hygge og socialt samvær, og derfor en integreret del af den danske kultur. Nogle går utrolig meget op i vin, mens andre blot vælger flasken med den flotteste blanket i supermarkedet. Uanset ens indstilling, kan man med fordel prøve et vinabonnement, hvis man har bare lidt interesse i vin.

 

Hvad er et vinabonnement?

Et vinabonnement fungerer som så mange andre abonnementer. Man får tilsendt en pakke med vin på en bestemt dato. Dette er typisk i starten af hver måned. Alt efter behov og personlig smag, kan man få tilsendt forskellige pakker og kombinationer af vin. Tanken er at tilbyde danskerne fantastiske vine, som er til at betale sig fra. Derudover skal man ikke tænke på at tage ned i en vinhandler, men man får derimod tilsendt vine hver måned, der er nøje udvalgt efter ens personlige smag og præferencer. Virksomhederne der udbyder vinabonnementerne er ofte i kontakt med forskellige kompetente vinbonder, der kun producerer kvalitets vine. Der findes som sagt mange forskellige slags abonnementer, så man kan finde et, der passer til en. Der er eksempelvis abonnementer, der fokuserer på:

  • Bioorganisk vin
  • Naturvin
  • Økologisk vin

Derudover kan man også vælge, om man foretrækker rød-, hvid- eller rosevin. Søger man på vin online, kommer der en lang række forskellige sider op, hvor man kan købe vin. Mange af disse tilbyder ofte en ordning, hvor man kan få et abonnement, og dermed få tilsendt vine hver måned. Det er en nem måde at undgå hverdagens stress og jag. Derudover er det også en god måde til at få nogle forskellige gode vine, hvis man skal holde en fest eller lignende.

 

Positive effekter ved vin

Vin har vist sig at have op til flere positive effekter. Det er bl.a. godt for hjernen, da det indeholder stoffet resveratrol, som hjælper på korttidshukommelsen. Derudover bliver man også gladere, samt får bedre hud. Vin har en afslappende effekt, og kan derfor være med til at forebygge depression. Selvom at alkohol ikke er sundt for leveren i store mængder, så kan man faktisk reducere risikoen for leversygdomme, hvis man drikker et glas rødvin om dagen. Kroppen har godt af alkohol i små mængder, da det bl.a. kan være med til at stabiliserer blodsukkeret og bidrage til et bedre immunforsvar. Derudover viser undersøgelser også at særligt hvidvin, skulle have en positiv effekt på hjertet.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *