Hvordan finder man den rigtige frisør i Esbjerg?

Hvordan finder man den rigtige frisør i Esbjerg?

SÅDAN VÆLGER DU EN GOD OG BILLIG FRISØR I ESBJERG!

Hvordan finder man en frisørsalon hvor prisen, kvaliteten og beliggenheden passer til ens behov, og som kan blive ens faste sted at få plejet & klippet sit hår? Det er en stor jungle, at finde rundt i, når man skal finde ny frisør i Esbjerg. I løbet af dette indlæg vil vi komme med forslag til, hvad du skal overveje når du skal finde en ny frisør. Mange har en fast frisør som de går til, men når man er nyflytter til Esbjerg, så står man i den situation, at man skal til at finde en ny. Det kan også ske at man har haft en uheldig oplevelse et sted og så kan det være utrolig svært at få tillid til frisøren igen! Nedenfor giver vi dig 3 råd, som er en god start for dig når du skal finde den helt rigtige frisør!

3 tips til hvordan du vælger den rigtige frisør.

  • Google
  • Personlige Vurderinger
  • Test de forskellige steder

Google

Først, så er det en god ide at bruge internettet, til at finde de frisører, der ligger tættest på dig. Find ud af hvad de tilbyder og hvilke priser de har. En god ting er at læse anmeldelserne online, for at få indsigt i serviceniveauet og tilfredsheden blandt kunderne. En ting som jeg også gør, er at jeg kigger på billederne af frisørerne på hjemmesiden, dette giver mig et indtryk af niveauet, da de fleste får ordnet deres hår af kollegaer.

Personlige Vurderinger

En god ide er at tage en snak med venner og bekendte i området. Dette er for at få en mere personlig vurdering af frisørerne og høre om dine venners oplevelser. Her får du muligheden for at vide mere om de aktuelle frisører har talent for at oversætte kundens ønske til et præcis look. Er det endelige resultat, hvad din ven eller veninde have kommunikeret de ønskede til frisøren?

Test de forskellige steder

Test de forskellige steder og vær ikke bange for at udfordre både frisøren og dig selv. På den måde, får du et godt forhold til din frisør og et godt samarbejde, som sikre dig en rigtig dejlig oplevelse og lækkert hår. Det kan være svært at finde den rigtige frisure. Du har måske en måde, som du fortrækker dit hår på og det kan være en udfordring, at give kontrollen videre til frisøren. Dog med over 4 års uddannelse og måske flere års erfaringer i faget, så kan det være at frisøren kan overraske dig med et nyt look. Et look, som du umiddelbart ikke havde troede ville passe til dig. Vi er alle sammen forskellige, både i form af hår typer, udseende og hovedform. Frisøren skal kende dine ønsker og behov, før de har muligheden for at kreere et perfekt look. Så rådet er at eksperimenter og have tålmodighed. Hvis frisuren ikke er som ønsket, skal man ikke gå i panik og undgå den frisør for altid. Giv det en chance, I skal opbygge et forhold, hvor der er kommunikation og forståelse. Giv det en chance og test forskellige steder, for at finde det sted, som passer bedst til dine ønsker.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *