Opnå utrolige resultater med hypnoterapi

Opnå utrolige resultater med hypnoterapi

Hvad er hypnoterapi?

Hypnoterapi er en behandlingsform, der tager udgangspunkt i hypnose. Det er en kombination af terapi og hypnose, der skal være med til at bevidstgøre ens følelser omkring en bestemt hændelse, som man har fortrængt. I hypnoterapi arbejder man med årsager. Uanset hvilket problem man ønsker at få hjælp til at bearbejde, så mener man inden for hypnoterapi, at der er en årsag til dette problem. Der er flere eksempler på dette. Problemer man bl.a. kan bearbejde ved hjælp af hypnoterapi er:

 • Depression
 • Angst
 • Stress
 • Sorg
 • Eksamensangst
 • Lavt selvværd
 • OCD

Hypnose er med til at nå frem til bestemte hændelser, der kan have en tilknytning til problemet, som man har fortrængt i sin hukommelse. Ved at bevidstgøre og bearbejde hændelsen kan hypnose få en til at genopleve episoden, og få en til at ændre opfattelsen af den i ens bevidsthed. Hypnoterapeuter kan være med til at hjælpe en til at ændre bevidsthedstilstand, så man derigennem kan bearbejde sine problemer.

 

Hvorfor bør man prøve hypnoterapi?

Mange mennesker har oplevet, at de har prøvet behandlinger hos forskellige psykologer og psykiatrikere i mange år, men ikke oplevet nogle banebrydende resultater. Derfor er mange skeptiske overfor, hvorfor hypnose og hypnoseterapi skulle hjælpe dem. Ved hypnoterapi arbejder man som sagt med årsager, og allerede ved det indledende og afklarende samtale forsøger man, at nå helt ind til sagens kerne vha. en særlig spørgeteknik. Dette medvirker til at man ved hypnoterapi ofte kun behøver 2-4 behandlinger med hypnose før man opnår utrolige og langvarige resultater. Nogle mennesker oplever at deres fobi går væk efter blot én gang, mens andre bruger flere gange på at ændre et adfærdsmønster eller udvikle deres kompetencer.

 

Hvordan virker hypnoterapi?

Hypnoterapi er et samarbejde mellem dig og hypnoterapeuten, hvor man i fællesskab finder frem til negative følelser, der skal bearbejdes, og erstatter dem med nye positive følelser. Dette foregår gennem hypnose. Hypnose svarer lidt til det at dagdrømme eller falde i staver. Hypnose kan altså beskrives som en tilstand mellem vågen og søvn. Her er ens underbevidsthed og sind meget åbent, så man er mere modtagelig overfor nye positive forandringer. Under hypnose overtager underbevidstheden, og ens bevidsthed bliver sat på pause. Bevidstheden er den kritiske og skeptiske del af os, der ofte sætter en stopper for forandring, og fortæller os hvad vi ikke kan. Derfor er det optimalt, at den bliver sat på pause, så man er mere åben overfor nye veje. Alle mennesker oplever traumer gennem livet, og underbevidstheden husker dem alle, derfor er det meget fordelagtigt at komme i kontakt med denne.

 

Fordele ved hypnoterapi:

Der er mange eksempler, der viser at hypnoterapi har haft utrolige effekter. Dette skyldes de mange fordele, der er ved hypnoterapi. For at opsummere, lyder disse fordele:

 • Der arbejdes med årsager, hvilket betyder at man når helt ind til kernen
 • Der er et tæt samarbejde mellem terapeuten og klienten
 • Det tager ofte kun 2-4 behandlinger
 • Hypnoterapi får de negative følelser væk
 • Man opnår utrolige og langvarige resultater

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *